ANNONS

Showroom

/

Måndag idag! Alla som jag har pratat med idag har känt sig lite deppiga. Kan det vara vädret? Att det är måndag? Min deppighet försvann efter att jag hade tränat idag, då flög endorfinerna runt i kroppen vilket är en härlig känsla. Utöver träningen så har jag haft möte med de gänget som jag gärna driver mitt nästa bolag med. Allt är så nytt nu så jag vet inte alls hur det kommer gå men det är värt att ge det ett försök i alla fall. Jag har nog kommit på fem olika affärsidéer sedan jag kom ut från sjukhuset. Men nu är första gången jag faktiskt känner att det kan bli mitt nya the one. Håll tummarna för mig att allt går åt rätt håll nu! Jag saknar mitt entreprenörsliv så himla mycket. Jag måste få vara igång och få skapa, vara kreativ.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag var på språng idag i Vasastan och då sprang jag förbi Flattereds nya showroom. Det är så roligt att se ett bolag som man var med och startade 2013 kommit så långt som vi har gjort nu. Min kavaj är ifrån Theory och jeans från Jeanerica.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Älskar ALLT som designerna på Flattered skapar.

21010415904-013_1

Dessa är mina nya favoriter!Nu ska jag sätta mig med en keynote-presentation för ett annat bolag som jag eventuellt jag ska jobba med i framtiden som delägare. Precis som med de andra bolaget så är allt fortfarande svävande. Allt kan gå i hamn eller så blir det inget, vi får se. När allt är klart så ska jag krypa ner i sängen och läsa Där kräftorna sjunger. Den är så bra!

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00