ANNONS

Fel låt vann

/

God morgon på er!

Vi befinner oss ute på Pauls mammas lantställe i  skärgården. Det är så fint här ute. Det ösregnade på Lidingö men solen sken här. Barnen har lekt massor, vi har ätit god mat och så såg vi på Eurovision. Jag tyckte inte alls om låten som vann, jag tyckte verkligen att Tusse var bäst. Jag är verkligen ingen kvällsmänniska så jag fick kämpa för att hålla mig vaken. Gillis försökte göra samma sak men somnade vid tolv.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Nu hör jag att barnen dricker varm choklad med Pauls styvfar så jag ska kila upp jag med. Kram!

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00