Inbrottsförsök

Jag har precis hittat två fantastiska klänningar som snart får en plats i min garderob. Denna är helt perfekt till midsommar. Eller hur?

Här hittar ni den

.. Och så har vi denna:

Här

hittar ni den. Jag tänker mig ett par stora svarta solglasögon och så dessa på fötterna:

Här hittar ni dom.

Ah, shopping är som balsam för själen ibland. Men det var inte det inlägget skulle handla om. Såhär har min dag sett ut:

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har varit så trött idag. För vårt inbrottslarm gick inatt så mitt i natten kom det hit väktare och gick runt huset.

Super-obehagligt. Larmet hade gått från en av våra altandörrar. Dock blev det aldrig något inbrott. På grund av allt jag har varit med om kan vi stänga till så att hela övervåningen med alla sovrum blir som ett panic room. Jag ordnade med det när jag flyttade hit, jag bodde ju själv med barnen då. Att vi är trygga på övervåningen gjorde att det inte blev lika läskigt  när vi väntade på larmföretaget. Nu förstärks dock huset ytterligare efter nattens händelse. Det är lika bra.

Copyright 2021. All rights reserved.

På tal om sovrum så har vi målat om, såhär såg det ut innan. Supertrist.

Copyright 2021. All rights reserved.

Och såhär blev det efteråt! Färgen heter Macchiato från Jotun. Nu ska det bli roligt att få inreda det här rummet ordentligt. Man orkar liksom inte ta tag i något i ett rum om väggarna ändå ska målas om. Jag tog in målarfirman Lisana, de var otroligt snabba och duktiga.

Copyright 2021. All rights reserved.

Idag har jag hunnit med två padelpass. En med min tränade i Täby och så ett uppe på NK tillsammans med Pontus. Jag har verkligen fastnat. Min kjol är ifrån J.Lindeberg. Dock har golfen fått tagit lite stryk på grund av padeln men snart hittar jag tid för den igen. Jag har ju en golfresa bokat till Portugal men den skjuts upp hela tiden på grund av restriktionerna, vi får se om det lättar upp i juni.

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul och jag hämtar alltid barnen tillsammans vid fyra, idag hade Sally gjort denna teckning. Paul blev jätteglad. Under eftermiddagen här hemma så har Sallys grann-kompisar varit här och lekt fram till halv åtta och jag har gjort lax i ugn med citron och eget potatismos. Mums! Nu väntar mailen och sedan ska jag se en film (försöka – Jag somnar alltid) med Paul, jag har fortfarande inte hunnit gå förbi en bokhandel men det blir imorgon. Stor kram på er!