ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

En ny idé!

/

Paul och jag sov ut till nio idag, vi åt långfrukost och sedan simmade Paul i poolen medan jag låg och läste. Mysig söndagsförmiddag. Vid klockan ett skulle jag iväg på promenad och lunch med bästa Stina.

Processed with VSCO with 5 preset

PAUL SUNDVIK

Idag var jag klädd i det här, jacka här, topp här och jeans här.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Stina och jag promenerade till Broms vid Karlaplan. Så mysigt ställe.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När jag kom hem bytte jag om till en söndagsoutfit och gjorde mjuka lockar som jag kammade ut för vi skulle iväg på en middag. Skorna hittar ni här. Innan vi åkte hem hann vi förbi Pauls morbror, kul att få träffa fler i Paul släkt. Imorgon väntar en rolig dag, jag har nämligen kommit på en ny bolagsidé (äntligen!) som jag måste få trycktesta så jag ska träffa några som är expert inom det området. Jag kan vara något på spåren om jag har tur. Såklart kan jag inte berätta något nu men det känns i alla fall väldigt roligt. Jag behöver ha något att göra om dagarna, jag har saknat att driva bolag. Samtidigt har det varit nyttigt för mig att ha tagit det lugnt i 1,5 år. Tänk att det var 1,5 år sedan jag sålde Löwengrip. Tiden går så fort. Idag saknar jag inte längre företaget, men det tog tid. Jag är otroligt tacksam över alla lärdomar som jag fick genom att driva ett skönhetsbolag i sju år.

Allt detta tar jag med mig till nästa resa.

… Och kanske är det den jag påbörjar imorgon.

Spännande :- )

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00