ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Skönhetstips!

/

Igår fick dessa skor komma på:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Klackar från Flattered som är SÅ sköna. Vi åt middag på restaurang Astoria (gamla biografen på Nybrogatan) väldigt god mat. Det bästa var dock denna;

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

En middag utan choklad är ingen middag. Eller hur? Men nu till något annat, jag tänkte tipsa er om tre nya skönhetsfavoriter!

E553BCB3-4D02-421E-9B9D-26AB48BF6C76
Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Först ut har vi MAC:s klassiska nyans Velvet Teddy. Den är matt och sitter som berget! Jag älskar läppstift och denna har blivit en favorit.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

På andra plats kommer en volymspray från älskade märket Living Proof. När jag tog fram produkter för Löwengrip så tittade jag mycket på Living Proof för deras kvalité är så hög. Denna spray ger dels volym men också stadga. Jag har haft i produkten när mitt hår är superplatt och liksom slickat mot huvudet. Då brukar jag spraya i denna i hårbotten och sätta upp den i en tofs. Superbra.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sist ut är en parfym som jag har så jobbiga minnen till att jag var tvungen att köpa den så att jag kan skapa fina nya minnen till doften. Jag bar den nämligen när jag nyss hade fyllt 16 år och blev dumpad av min första pojkvän. Jag kom till hans skolgård i en kappa från Viktor & Rolf (i samarbete med H&M) samt med parfymen i nacken. Fem minuter senare hade mitt liv raserats. Men jag älskar ju denna doft så nu femton år senare tar jag revansch. Nu ska doften bli min igen! Parfymen är ifrån Viktor & Rolf och heter Flowerbomb och doftar orientalisk blommig, väldigt feminin och åt det sötare hållet.

Jag älskar den, det får bli min sommardoft. Med nya minnen :- )

Kram!

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00