ANNONS

Premiärtur ut i skärgården

/

Äntligen är jag lite piggare. Jag var så frusen och trött när jag kom hem igår sent från skärgården. Min dag var i alla fall vääldigt mysig. Jag började med en morgonpromenad med mitt PT-gäng och sedan klädde jag på mig och gjorde mig redo för dagen.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Promenix med Margaux

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det blev denna outfit efteråt med en klassisk längre kjol. Jag älskar ljusa färger!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter det var det dags för möten,

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Som ni vet så älskar jag underkläder. Vackra romantiska i spets. Därför är jag så glad över ett projekt som är på gång med just det! Skönhet, underkläder, mat och böcker. Det är livets melodi.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter två möten så körde jag padel med Pontus uppe på NKs padelbana mitt på taket. Det är så fint där uppe, det finns till och med en bar.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

In action med tränare Samuel

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter träningen så mötte jag upp Paul och vi åkte och hämtade hans båt hemma hos sig och körde tillbaka till Strandvägen och hämtade upp Andra och Daniel. Vi åkte därefter till Holmen Kök&Bar för att äta middag, det var fullt på restaurangen så vi tog med oss maten till båten.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det går inte att tröttna på hamburgare.

Idag är ju en ledig dag så jag hade inga möten inbokade så Paul och jag sov ut till åtta. Vi myste med en långfrukost och sedan åkte vi till Täbys padelbana och träffade min andra instruktör där (det har blivit två olika eftersom jag tränar med Pontus uppe på NK och i Täby med min och Pauls tränare).

Vi har blivit padelbesatta!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Ikväll väntar middag med min golftränare Daniel och hans flickvän. Jag ska ta en powernap innan jag ska göra mig i ordning (älskar powernaps), jag är så peppad på att sminka mig idag för jag har nya borstar från Hickap . Har ni testat dom? Skillnaden när man sminkar sig med bra borstar är verkligen enorm. Skuggorna lägger sig så mycket finare. Ni får ha en trevlig kväll!

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00