ANNONS
Integritet på Tailsweep

Krockat!

/

Jag började dagen med att krocka, alla mådde bra men hela sidan av bilen blev förstörd. Jag var i chock efteråt. Grät och fick hjälp av en jättesnäll man som gav mig hans nummer om jag behövde prata av mig. När han sa det så grät jag ännu mer eftersom jag blev så rörd över snälla människor. Nu kommer jag inte vilja köra bil på ett tag. Jag vet att man ska ”upp på hästen igen” men jag behöver en paus. Egentligen hade jag nog behövt åka hem och vila men jag hade några möten så det var bara att samla ihop mig själv.

Just det, innan jag körde bilen så var jag ute på en promenad vid sju med min PT, vi övade på att jogga. Jag behöver bli bättre på det.

paul sundvik

Såhär såg jag i alla fall ut idag, jag älskar den klassiska stilen. Den är så enkel, det är bara att köpa kläder i sobra färger, hög kvalité på plaggen och längre längd på kjolarna.

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag åkte taxi resten av dagen… Solglasögon från Versace

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter mina möten mötte jag upp Viktor för ett glas i solen och middag efter det på Milles. Det är SÅ kul med nya vänner i vuxen ålder. Mina nyårsmål detta år har infriats, fler vänner och mer matlagning, heja!

Copyright 2021. All rights reserved.

.. Okej en drink slank ner också.

Jag vägrade ta bilen hem så Paul kom på den smart idéen kring att hämta mig med båten. Mysigare än att ta taxi.

Copyright 2021. All rights reserved.

Min älskade pojkvän. Han gör mig så lycklig.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi kom hem halv nio, vädret har varit fantastiskt. Nu ska jag ta en dusch och efter det har jag ingen bok att sätta mig med.

Den är alltså inlämnad. Det känns så himla konstigt. Nu ska jag ta upp min läsning igen, den har minskat under de senaste halvåret på grund av boken.

Ikväll blir det denna bok:

Copyright 2021. All rights reserved.

Den hittar ni här

Stor kram!

74

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00