ANNONS

Boken ska in i morgon!

/

Idag har jag haft tre olika outfits på mig. Här ser ni mig halvglad i ösregnet med en regnjacka från Lindex när jag ska lämna barnen:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag behöver köpa gummistövlar…

Sedan bytte jag om:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

… Till träningsplagg! Svart topp från Lululemon och ett par svarta ”shiny” tights härifrån. Jag åkte nämligen och tränade efter att jag hade lämnat barnen.

Idag var det fokus på överkropp. När jag kom hem väntade två teams-samtal så jag var tvungen att snabbt hoppa in i duschen och göra mig ordning till detta:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Stickad tröja från New House, byxor från Ralph Lauren och skor minns jag inte. Sedan kom Paul hem och då spelade vi in ett samarbete för Hello Fresh, en matkasse som jag har använt privat nu i flera veckor. Jag älskar tjänsten. Vänta en vecka så kommer ett erbjudande. Nu ska jag läsa igenom boken DEN SISTA GÅNGEN innan den ska på tryck imorgon. SÅ SJUKT. Vi började att skriva i november. Nu ska redaktören läsa och komma med synpunkter (och gå igenom stavning etc) och därefter går den tryck. Hjälp. Det har varit ett gediget jobb, många tårar har fällts och många skrattanfall tillsammans med Rebecka har skett. Jag har blottat mig totalt och jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla den.

S å  L ä s k i g t.

Vi hörs imorgon! Stor kram

46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00