ANNONS

Sälja eller inte sälja

/

Lugn söndag idag. Lekparken, fikat med mumsiga dammsugare på ett café, läst, kikat på film med barnen, Gillis har varit på bandy och Sally och jag har handlat. Inte många knop alltså. Just det, vi var förbi Pauls hus också, han ska eventuellt sälja eller hyra ut. Han kan inte bestämma sig, det är ju skönt att ha kvar huset för då har vi ju tillgång till brygga och hans båt bara några minuter bort men det kan ju inte bara stå där i ett år för den sakens skull. Vi fixar huset i alla fall och ska ta dit en fotograf för att plåta om han väljer att lägga ut det med en mäklare. Det är så svårt att veta med marknaden just nu, husen går att sälja fruktansvärt dyrt på Lidingö (säkert på fler ställen) men man vet ju inte om det ökar ett tag till eller om det återgår till det normala igen. Jag tror ju dock på fortsatt börsuppgång och att huspriserna ökar ett tag till. Men vad vet jag.

Vi se får hur han väljer att göra i alla fall. Vi pratar om att leta efter ett gemensamt hus men jag har blivit så bränd efter skilsmässan med krånglig bodelning så jag skulle helst äga vårt hem själv men det går ju inte han med på. Jag tror att vi landar i att vi bor i mitt hus i några år till och letar efter ett gemensamt hus längre fram, det finns tre sovrum på övervåningen så skulle vi få ett barn så behöver vi väl flytta efter att barnet har blivit 1 år i alla fall. Innan det behövs ju inget rum.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens plagg, skjorta från Gant och jeans från Twist & Tango. Inneskorna kommer härifrån. Nu ska barnen bada och nattas. Imorgon väntar en ny vecka. Jag gillar måndagar för då får man liksom en ”ny chans”. Med vad vet jag inte riktigt men ändå .. :- ). Stor kram.

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00