ANNONS

Smet in på Grodan

/

Jag väntar in en ny version av boken från Rebecka så idag kunde jag inte skriva något. Istället passade Sheila och jag på att hänga på Grodans uteservering och hälla i oss kaffe. Det är värmelampor där så det var riktigt mysigt att sitta där när det regnade.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Mitt första minne till restaurang Grodan är när jag är 16 år och har precis börjat dejta Nils som är 22 år (gud vilken sjuk åldersskillnad det är när jag tänker efter. Eller ja, jag ska ju inte säga något, Paul är ju 53 år med det kändes mer då…) Hur som helst. Nils och jag ska gå ut och ta ”ett glas” och jag ville verka äldre än vad jag var. Så jag chansade med Grodan och smet in och lyckades beställa vin utan id. Herregud så glad jag var när det gick. Efter den kvällen var vi fast och höll ihop tills jag var 20 år. Fina år.På tal om år så firar Paul och jag ett år i juni. Det var många som bara trodde att det var en fling men så blev det inte. Han är en av de personer som jag har haft roligast med i livet. Två knäppa har hittat varandra. Jag är så tacksam över honom.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter fikat med Sheila och lunch med Paul (ja, vi sitter ihop typ) så var jag och tränade. Vid fyra hämtade jag barnen. Sally hade som vanligt gjort galet många teckningar som skulle hem. Vad gör man egentligen med alla teckningar? Jag måste ju erkänna att det inte är många som jag har sparat genom åren…  Väl hemma så satte Gillis och jag igång med tacosen som vi åt som fredagsmiddag.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nu väntar strax kvällsmys med två konkurrenter. Fazer. vs Marabou. Tydligen berättade en av mina följare på instagram att det finns en Fazer apelsinkrokant, den MÅSTE jag prova.

Trevlig kväll på er! Kram :- )

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00