ANNONS

Lillebror på middag

/

Min lillebror har nyss varit här. Vi åt upp dessa två godingar från Lohilo, cookie dough och salt caramel. Daniel är 27 år idag och jobbar på en bank. Fastän han är vuxen (och jättelång) så känns han alltid liten i mina ögon.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Men innan vi åt glass hade jag gjort lax med pepparrotskräm. Jag tycker att det är så coolt att jag kan börja laga mat utan recept nu. Ni som vet min matresa förstår. Daniel busade mycket med barnen och så pratade vi igenom en del tyngre saker. Vi har haft några tråkiga incidenter i släkten den senaste tiden. Vissa beteenden går inte att bryta.

Men om vi spolar tillbaka dagen lite…

Processed with VSCO with e7 preset

paul sundvik

.. Så har jag spelat padel, ätit långlunch på Hillenberg  och varit hos min revisor. Jag tog paus från boken idag, jag behövde göra något annat och zooma ut. Gällande plaggen så tycker jag att denna look från J. Lindeberg är så fin. Jag har nästan hela nya kollektionen. Den är väldigt klassisk och rätt retro. Man blir SÅ varm när man spelar så det är så skönt att ha en kort kjol (med korta inbyggda shorts under).

Jag har fått många frågor, främst på instagram hur jag sminkar mina ögonbryn och jag använder endast en simpel produkt:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

En penna från finska märket Lumene. Den är SÅ enkel att jobba med, perfekt konsistens, nyans (jag har nummer två) och storlek på själva stiftet. På andra sidan finns en borste. Det är den enda produkten som jag själv kan göra mina bryn fina med. Ni hittar den här. 

Natti!

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00