ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äckliga brev

/

Hej på er!

Jag har haft en bra dag, promenad med Paul, lunch med Paul (vi umgås jämt utan att trötta på varandra), jag handlat kylen full inför barnveckan och så har jag skrivit på boken. Jag tömde posten också och fick syn på detta brev:

Copyright 2021. All rights reserved.

Är det inte äckligt? Jag kan inte räkna hur många liknande brev som jag har fått hemskickat. Ibland så handlar det om använda trosor, ibland har männen skickat med sin sperma i ett kuvert. Ett tag hade jag fobi för att öppna kuvert men det börjar bli bättre nu.

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens höjdpunkt var att få hem barnen – Äntligen. Vi gick till en park direkt efter skolan och lekte sedan lagade vi mat tillsammans med Hello Fresh. Efter middagen har vi myst i soffan och tittat på ”Pontus Rasmusson” på You tube, barnens favorit just nu. Alla är rätt trötta. Barnen ska alldeles strax nattas och då ska jag duscha och lägga mig i sängen med min bok ”Tills alla dör” den är superbra. Rekommenderas.

Nu ska jag riva sönder brevet, vi hörs imorgon.

62
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00