ANNONS

Vårfärger OPI

/

I samarbete med OPI

Jag får många frågor av er kring vilket är det perfekta nagellacket i vår. Det hade kunnat vara svårt att svara på eftersom OPI har så många nyanser men jag har testat såå många så jag har faktiskt plockat fram tre som jag tycker är fantastiska.

Nämligen:

Suzi Calls the Paparazzi

Im an Extra

Movie Buff

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Från vänster: Suzi Calls the Paparazzi, i mitten I ́m an Extra och sist Movie Buff. Jag har själv målat mina naglar i Barefoot in Barcelona på bilderna för er som undrar.

I’ m an Extra är min stora favorit, den ser ut såhär:

im-an-extra-brush-swatch

Här har vi Suzy Calls The Paparazzi:

suzi-calls-the-paparazzi-brush-swatch

.. Och så har vi Movie Buff:

movie-buff-brush-swatch

Visst är alla tre så fina? Jag tycker att I ́m an Extraär en perfekt vårfärg. Suzi Calls the Paparazzi är så fin när man är lite solbränd. Movie Buff är egentligen en perfekt färg året om.Just nu har jag också ett trevlig erbjudande att berätta om.


Om ni klickar HÄR så kommer ni till Isabellas favoriter på LYKO där ni just nu får 20% på allt från OPI sortimentet. Utöver alla mina samlade nyanser så vill jag också tipsa om att man kan klicka hem allt för ett DIY-hemma-kit. Vilket jag tycker är helt perfekt 🙂 Här nedan kan ni också se de 9 steg jag följer för perfekta naglar.

Erbjudandet gäller T.om 10/5

Screenshot 2021-04-26 at 13.05.57

Hoppas att ni tyckte om mina tips!

I samarbete med OPI

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00