ANNONS

Dag två – Heja!

/

Djurgårdsrunda : Dag nummer två. Planen är att jogga/gå runt varje morgon kl sju, barnfri vecka hela maj ut. Det är en rolig utmaning som min PT har dragit igång med alla hans klienter. Jag funderar på om jag orkar gå upp extra tidigt innan barnen vaknar så att jag får till promenaderna på barnveckor också. Jag kan ju gå upp strax innan 06, vara ute 06 och komma hem 07 och ge barnen frukost. Paul är ju ändå hemma. Hmm vi får se om jag orkar det. Det vore ju roligt att klara utmaningen hela maj ut.

Kanske vill ni haka på?

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Idag teamade jag, Edward, Margaux och hennes bror Theo ihop oss. Resten av gänget sprang snabbare än oss.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter dagens möten så mötte jag upp Sheila för ett glas vin i solen. Jag har en riktig kompisvecka just nu. Andra och Daniel igår, Sheila idag, Stina ikväll och så Marisol imorgon. Jag mår så bra av att få träffa mina vänner. Jag var så dålig på det i många många år. Jag prioriterade det inte och behöll inte de få vänner jag hade. Nu försöker jag bygga upp min vännerkrets igen. Jag har nog inte förstått   förens nu hur viktigt det är med vänner.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Min älskade bästis. Sheilas yogabolag About Yoga växer hela tiden. Jag är så stolt. Nu ska jag få iväg några mail innan jag ska hem till Stina. Vi ska ha ost och vinkväll.

Kram på er,

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00