ANNONS

Werlabs!

/

Nu kommer ett samarbete jag har längtat efter att få visa er i veckor. Det är en tjänst som är SÅ bra och viktig.

I samarbete med Werlabs 

Jag som älskar att framtidsspåna tror att sjukvården kommer att bli mer proaktiv framför. Det betyder alltså att man kommer jobba mer på att förebygga sjukdomar. Hur gör man det då? Jo man testar sig betydligt oftare. Därför är jag så stolt över att få samarbeta med företaget Werlabs. Werlabs grundades i Stockholm av läkaren Rickard Lagerqvist efter att han konstaterat att många av de folksjukdomar som han dagligen behandlade sina patienter för hade kunnat förebyggas. Många patienter var alltså sjuka helt i onödan. Ett blodprov hade däremot tidigt kunnat visa om dessa patienter befunnit sig i en riskzon för att drabbas av livsstilssjukdomar. När jag fick höra att det här företaget fanns så hörde jag direkt av mig till Werlabs och frågade om jag inte kunde få testa och lyfta det till er. Och nu har jag bokat in mig! Jag valde det stora hälsotestet:

Skärmavbild 2021-04-21 kl. 20.23.59
Skärmavbild 2021-04-21 kl. 20.24.14

Här ser ni alla test som man kan göra. Väldigt många. Jag gör alltså stora hälsokontrollen men jag har också lagt till vitaminer och mineraler. Alltid bra att se om man har brist på något. Det går till så att du väljer vilket test du vill göra på hemsidan, du betalar och då går en remiss till ett valfritt provtagningsställe. Du hittar en lista på mottagningar i hela Sverige. När du går dit har du alltså en elektronisk remiss så att det är bara att ta provet. Sedan får du hem ditt provsvar! Jag är så nyfiken på mitt. Jag tycker att jag lever väldigt hälsosamt (plus vin och godis och sånt ibland men hur farligt kan det vara egentligen). När jag får hem mina svar så ska ni få se dom, kul!

Vill du testa så kan du använda koden ISALOWEN här, den ger er 10% på alla tester förutom covid-testet. Lycka till 🙂

I samarbete med Werlabs 

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00