ANNONS

Heja måndag!

/

Idag har varit en aktiv dag. Eller första halvan av dagen gick åt till att försöka få min mail tillbaka. Den fungerar inte längre och jag har jagat rätt person som kan hjälpa mig. Det visade sig att jag behövde hitta en man som registrerade allt 2016 men som nu var på pappaledighet. Gah, men nu verkar allt gå vägen för mig imorgon. Jag avskyr när jag har tekniska problem. Jag känner mig alltid så handfallen. Min nivå på teknikkunnighet är att dra ut sladden och starta om. Hur som helst, efter det så åkte jag till gymmet för att köra ett pass arm/rygg. Tungt men roligt. Därefter väntade padel med min tidigare PT Pontus.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag börjar bli lika stark som jag var förut, kul!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Inga många grader ute men det var bara att klä sig varmt, jag körde med underställ och fleece. Vi spelade med en instruktör. Nu blev det plötsligt så att jag har två instruktörer men jag kör med Paul ena passet i Täby och så blev det idag med Pontus på NK:s tak. Jag tänker att det är lika bra att boka upp mig på pass med instruktör nu i början och sedan är jag fit på fight resten av våren/sommaren.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag och bästa Pontus. Vi har alltid lika roligt ihop. Jag bytte PT efter några år för att jag ville ha variation. Men det är kul att vi har hittat padel ihop. Vi kör nästa vecka igen.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När jag kom hem så lagade jag middag med Hello fresh (fortsätter att använda det). Det blev chorizo stekt med rödlök. Couscous med fetaost, persilja och spenat. Samt ugnsvarm blomkål och morot. Det blev supergott. Allt tog nog 20 minuter. Mitt matintresse har verkligen ökat sedan jag började använda mig av deras matkasse. Jag har som mål att kunna bjuda hem vänner på en fantastisk tre-rätters. Jag är inte där än tror jag med den kommer….

Nu ska jag duscha och sätta mig med boken. Boken har blivit ett evighetsprojekt men det är så roligt. Det är verkligen en memory lane och jag är så tacksam över att ha ett bloggarkiv som sträcker sig 16 år tillbaka. Efter det vill nog Paul se en ny serie men jag är SÅ dålig på att hålla mig vaken efter 21.00. Vi får se om jag orkar.

Kram.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00