ANNONS

Kolmården

/

Både Paul och jag är två spontana människor. Imorse vid frukosten så satt vi och pratade om att Skansen var så roligt. Då sa Paul ”finns det inte något liknande” varpå jag, van småbarnsmamma utbrast ”Kolmården!”. Och så tio minuter senare hade vi bokat biljetter och började plocka ihop frukosten. Trettio minuter senare satt vi i bilen. Både jag och Paul har hur mycket energi så helst på dagarna men på kvällarna ”slocknar vi” tidigt och är gärna i säng så fort allt i hemmet/jobb är klart. Kolmården var i alla fal hur roligt som helst. Barnen älskade allt, linbanan, djuren, lekplatserna och bamses värld. Vi stannade till stängning och sedan åt vi middag på Chop chop längs vägen hem.

Hur som helst, fredagsmys med tacos, Skansen och Kolmården. Superhelg!

Processed with VSCO with e7 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with e7 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with e7 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with e7 preset

PAUL SUNDVIK

Bilder av Paul. Hörs imorgon!

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00