Skansen

Vi sov ut länge idag. Eller i alla fall jag och Sally. Hon hade somnat i sin baddräkt igår i soffan när vi såg filmen E.T så jag lät henne sova i den när vi lyfte upp henne till sängen. Paul tog en smygbild på oss imorse innan han klev upp:

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan var det dags att klä på sig. Jag valde mina nya sneakers från Flattered. De är så himla fina och framför allt sköna.

Copyright 2021. All rights reserved.

Här hittar ni skorna. Jeansen är härifrån. Ser ni den stora kartongen? Den väntade utanför dörren igår, full av popcorn och godis:

Copyright 2021. All rights reserved.

Fredagskvällen var räddad! (ett år framöver…)

PAUL SUNDVIK

Det blev skansen idag. Vi träffade även Pingis, David och deras lilla tjej. Alla vi stannade kvar till stängning, en otroligt mysig dag. Det blev djur blandat med spel. Jag älskar sådant.

PAUL SUNDVIK

Här har jag lekt mycket med min lillebror. Nu lekar mina barn här. Livet känns alltid så konstigt när det går i cirklar.

PAUL SUNDVIK

PAUL SUNDVIK

PAUL SUNDVIK

Nu är vi alla så trötta. Det blir ju så när man har varit ute en hel dag. Sally är hos våra grannbarn, Gillis viker orgami (hans nya stora intresse), Paul redigerar bilder och jag ska strax sätta igång med köttfärsås och spagetti. Lördagen blir lugn framför soffan med glass och film.

Kram