Lyckliga stunder

Morgonen började med kaffe och Pippi i soffan. Jag är så glad över att båda mina barn älskar Pippi och resten av Astrid Lindgrens berättelser.  Jag var lite orolig förut att de filmerna skulle kännas gamla men uppenbarligen inte. Berättelserna går i generationer. Efter Pippi och lämning av barn så väntade ett möte och bokskrivning i stan. Efteråt åt jag lunch med Paul. Vi umgås i princip jämt och jag älskar det. Vi har hängt varje dag och natt sedan vi blev tillsammans i juni förra året. Snart har det gått ett år och jag blir bara mer och mer förälskad i honom för varje dag som går.

Vi har så roligt ihop.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter mötet väntade träning med Daniel. Han är min golftränare men vi tränar tillsammans med en gemensam PT, det är roligare att ha en träningskompis. Därefter mötte jag Paul på stan som shoppade fler glasögon, han har problem med synen efter en olycka, näthinnan lossnade. När jag skulle hem så hämtade jag bilen i garaget och då var den tvättad, så smidigt.

När jag hade hämtat barnen så åkte vi och fredagshandlade. Barnen älskar att få handla i charken, köpa ostar och olika salamis. När vi kom hem så blev det fredagstacos. Nu ligger vi hela gänget i soffan och tittar på film. Stunder som dessa är jag nog som lyckligast.