ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Torsdagen och padel

/

Efter att jag hade lämnat barnen imorse så tog jag på mig padel-plaggen och åkte iväg och spelade padel med Paul och vår instruktör Jesper. Det var min tredje lektion och det var så otroligt roligt. Det är verkligen lätt att lära sig, det gör att det blir roligt snabbt.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Redo med padel-outfiten från J.Lindeberg. Det är så bra att kunna kombinera golf-garderoben med padel-garderoben.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Efter en svettig timma. När jag kom hem så satt jag och skrev på boken länge innan det var dags att hämta barnen, jag tog en promenad men det var fruktansvärt väder så Paul hämtade oss på vägen tillbaka. Skönt.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Jag bytte om till middagsplagg (topp Max Mara, kjol New house) och sedan åkte vi till…

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

… Ellery Beach House för att äta middag med Pingis, David och deras lilla Beatrice. Det är ju restriktioner med fyra på varje bord så det blev ett barnbord och ett vuxenbord. Det blev en jättetrevlig kväll. Vi kom hem halv nio och då var det bums i sängen för barnen. De ville båda sova i Sallys rum ikväll. Båda barnen har en säng under sängen som man kan dra ut. Superbra från Ikea om man får gäster. Efter det har Paul och jag suttit och kämpat med min mail som inte fungerar. Det är så irriterande när man inte har tekniken på sin sida. Jag blir så stressad av det. Vi löste det inte ikväll men jag försöker ta ett djupt andetag och tänka att man klarar sig utan mail i ett par dagar i värsta fall. Det är hysteriskt egentligen hur man håller på.

Just det, jag hade ett samarbete med Aimn i dag på instagram. Jag tycker verkligen att deras träningskläder är så fina:

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Ett svart sett från kollektionen ”seamless”.

Processed with VSCO with a8 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Och ett beiget sett från samma kollektion. Jag älskar dom! Plaggen är så mjuka men ändå ”håller in”. Jag har storlek Small, jag är egentligen en Medium men jag tycker att man kan gå ner en storlek. Om ni vill testa så använd koden Isabella20 ger 20 % rabatt.

Imorgon är det den bästa dagen på veckan. Fredag! Den här veckan har verkligen svischat förbi. Mina veckor är rätt så stillsamma, det är golf, träning, några möten och så boken. Jag trodde att jag skulle bli rastlös av denna typ av ”gubb”vardag men jag tycker att det känns lyxigt att få ha det såhär. Jag vet ju att min vardag kommer att komma upp i tempo förr eller senare så jag passar på att njuta just nu.

Kram.

37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00