Sally 6 år!

Idag har det varit Sallys dag! Hurra! Hon har blivit firad ordentligt på sin sexårsdag. Först hos Odd imorse och sedan kom hon hit.

Copyright 2021. All rights reserved.

Tokladdat med ballonger hehe.

Copyright 2021. All rights reserved.

Min stora lilla tjej. Du är en så rolig snabbtänkt tjej. Smart, cool och envis. Nu har du hamnat i lilla tonåren och varje morgon när du kommer ner från trappan och har klätt på dig säger du ”Mamma ser jag ut som en tonåring nu?”.

Helst ska det vara magtröja och utsvängda jeans om du får bestämma (vilket du alltid lyckas få göra gällande dina kläder, herregud vilka bråk det kan bli annars).

I födelsepresent till Sally förutom kläder, en stor pyssellåda från Panduro. Så himla smart, allt pyssel är liksom förberett i en låda man köper för 500 kronor. Båda barnen började direkt leka med allt. Sally fick mer pyssel och så fick hon en kamera. Hon ska alltid låna Pauls men den är lite dyr (puh) så nu fick hon en barnkamera som man även kan fota/filma med under vattnet. Hon älskade den! Den heter Nikon Coolpix W150. Rekommenderas starkt!

Copyright 2021. All rights reserved.

Första bilden på oss på BB Sophia. Här kan du läsa förlossningsberättelsen.

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens look. Mina favoritfärger. Topp härifrån och kjol från Mango. Jag steamde den efter bilden men sedan glömde jag att fota. Jag har hunnit iväg på två möten och ett träningspass. När jag kom hem så lagade jag mat från Hello Fresh. Jag har fortsatt efter vårt samarbete. Nu ska jag städa upp efter all princesstårta och presentpapper. Vi hörs imorgon! Kram.