ANNONS
Integritet på Tailsweep

Söndagsintervjun live

/

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Här kommer en uppdatering från mitt senaste dygn:

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag och min baby (han HATAR när jag kallar honom det) åkte iväg till Operakällaren för att äta middag med min golftränare Daniel och hans flickvän Julia under lördagskvällen.

Copyright 2021. All rights reserved.

Ett glas champagne (ja det blev ett glas ändå) nere i vinkällaren först.

Vi åt deras avsmakningsmeny som var fantastiskt god. Det är så märkligt med tiderna för man får ses 17.00 och säga hejdå redan vid 20.30. Jag förstår faktiskt inte den restriktionen.

Copyright 2021. All rights reserved.

Tröja Max mara, jeans Twist & Tango och skor Zara. Imorse när jag vaknade kom Emelie över för att göra mig fin inför livesändingen som Sveriges Radio hade. Det heter Poddfest och SR sänder i tolv timmar olika poddar, det tar nog slut elva ikväll. Först ut var Söndagsintervjun och eftersom min intervju är den mest lyssnade någonsin (!) så fick jag vara med denna gång också. Sändningen gick jättebra tycker jag, ni kan se hela intervjun här. 

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi kom ut från studion ville Paul ta en ”spännande bild på mig”. Här vid vattenpölen. Han ska alltid ställa mig vid konstiga ställen och fota. Jag blir galen på det.

Såhär låg han när han fotade..

Copyright 2021. All rights reserved.

Så typiskt Paul .. :- )

Såhär ville jag istället ta min bild:

paul sundvik

En mer klassisk dagens outfit.

paul sundvik

Jag ÄLSKAR min jacka. Och min nagellacksfärg. Den heter ”Emmy have you seen Oscar?” från OPI. Glasögonen är ifrån Gucci.

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter P1 blev det brunch på Riche tillsammans med Marisol och Paul. Deras råbiff är helt magisk. Den måste ni prova.

När vi kom hem från stan så väntade en promenad i kvällssolen.

Det var så varmt och skönt. Vi stannade till på ett sushihak här på Lidingö och åt middag utomhus. Så mysigt. Nu är vi hemma igen och jag ska slå in en massa presenter. Sally fyller nämligen sex år imorgon. Hon firar morgonen hos Odd och så hämtar jag henne från förskolan vid fyra och då ska vi fira här hemma med tårta. Jag får en ballongleverans imorgon så hemmet kommer vara fyllt av ballonger. Så roligt! Jag ser verkligen fram emot att fira min minsting.

Just det. Sheila och jag gick ut idag och berättade att vi sänder sista avsnittet av Isabella Söker Sheila på söndag. Vi har sänt i ett års tid och när vi startade podden mådde jag väldigt dåligt. Därav döpte vi podden till att jag söker Sheila, hennes kloka råd och svar. Men nu ett år senare så mår jag bra. Våra samtal fortsätter men tyvärr inte från en studio. Kanske kommer vi tillbaka längre fram i nytt format :- )

64
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00