ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Allt som är kul

/

Idag har jag haft en riktig bra dag. Jag började morgonen med att spela in podd med Sheila. Vi nämner en stor sak som kommer ut på söndag. Efter podden så blev det golf med Daniel. När jag kom tillbaka till stan så väntade rosé i solen på Sturehofs uteservering tillsammans med Stina. Jag åt en förrätt där innan jag åkte hem till Marisol på middag.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens outfit. Topp från Sandro. Jeans härifrån och skor Mango.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Just det, jag hann förbi och ordna en söndagslook till sändningen med P1 på söndag (även filmning). Det blir en skinnjacka, gråa jeans och ett par vita klackar.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter golfen blev det alltså säsongspremiär för rosévin!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

En vårbukett med till Marisol!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

.. Och en härlig middag med Marisol och Anna.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag är stolt över dagens mix, jobb, golf och vänner. Det är bara sånt som gör mig glad. Det känns också så roligt att få ha fått nya vänner i livet. Stina och Anna. Jag stannade på middagen mellan kl 18-21, sedan började gäspningen komma. Det är en förbannelse att vara så kvällstrött! Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen.

Kram

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00