ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Två favoriter

/

Jag ska strax iväg till frisören och sedan golfa. Efter det väntar en hel eftermiddag till boken så det är skönt att få komma ut innan. Men innan jag ska iväg så vill jag tipsa om två skönhetsfavoriter. En ny och en gammal som jag verkligen måste slå ett slag för. Jag skulle nämligen Aldrig byta ut den.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Första denna fantastiska sak från märket MILK.  Det började med att min tidigare make up artist använde denna på mig och då blev jag fast. Nu är jag inne på min andra förpackning. Det är en balm som kyler och har koffein i sig. Jag använder den främst under ögonen men även ibland på resten av ansiktet när jag känner mig röd. Jag älskar känslan av att den är ”kall” och den fungerar under ögonen. MILK är förövrigt ett superbra sminkmärke om ni vill testa nytt. 

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan har vi min stående favorit som ni inte får missa. Den är värd varenda krona (såg att den även var på rea här). Det är den bästa concealer som jag har provat. Jag lägger den runt ögonen men också på min acneärr och då ”försvinner” dom.

Vi hörs senare!

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00