ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Walk in hall

/

Det fanns verkligen ingenting att blogga om igår. Vi satt i bilen sex timmar, lunchstopp på Max, två kisspauser på Circle K och en varsin glass till alla senare var vi hemma. Imorse lämnade jag Gillis på skolan och Sally ville bli lämnad av Paul. Efter det har jag suttit med boken med denna fina vårutsikt:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vårblommor från tomten. Nu börjar årets bästa månader, vi klarade mörket! En stor eloge till oss alla som tog oss igenom det.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag beställde hem en till klädhängare från IKEA för några veckor sedan för min walk in closet har blivit full så nu har jag en walk in hall istället, också. Allt är rensat vilket är skönt. Så nu även garderoben vår och sommarredo.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nu ska jag lufsa runt i dessa mjuka tofflor och fortsätta skriva tills jag ska iväg och lämna takboxen och sedan ska jag träna. Jag har en lugn vecka framför mig med mycket golf och just träning. Kul! Imorgon medverkar jag i ett samtal som NAKD håller i som handlar om Näthat. Ni kan lyssna och medverka själva imorgon 12.00 på Club House. Vissa säger att näthatet har minskat men jag tycker bara att man accepterar mer och mer. Det har blivit vardagsmat. Ni ska bara veta hur många kommentarer jag inte godkänner varje dag som är så extremt hatiska. Jag förstår att många är upprörda över att jag åker skidor men jag behöver ju inte dö för det.

90

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00