ANNONS

Dag två i Idre!

/

Det gick fort idag! Barnen började åka sittlift och svischade ner från backar från toppen redan dag två. Så otroligt roligt.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Taggad son

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Det var full fart i backen från 10-18.00 när liftarna stängde (!). Jag hade kunnat avsluta tidigare och gått på after ski och sippat på ett glas vin (…) men nu var det barnen som tjatade på att fortsätta, väldigt roligt att det blev så. Vi alla trillade omkull många gånger men det är bara bra att lära sig att ramla också. Det är ju väldigt sällan att det gör ont.

Processed with VSCO with b4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Det var ett gäng som kom fram och skulle fotas med mig i backen och precis när de skulle ställa frågan så trillade jag baklänges och landade pladaskt på rumpan. Kändes sådär halvkul men tur att det inte hamnade på bild när jag graciöst skulle ta mig upp på fötterna igen :- ) Jag frågade ena personen i gänget om han inte kunde ta en bild på oss också.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Sally svischar ner

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Vi slängde av oss kläderna i lägenheten och bytte om på tio minuter innan det var dags att äta på restaurang Kött & Fiskbaren.

Processed with VSCO with b4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Otroligt god mat! Jag är superimponerad. Även av den trevliga personalen. Vi åt hjort, ren och en chokladfondant till efterrätt. Vad mer kan man begära. Vi hade långa konversationer om allt möjligt innan det var dags att lämna vid stängning. Nu är vi tillbaka i lägenheten barnen sitter och ritar och jag hinner ikapp min Mail.

Ikväll ska vi börja på Knutby-dokumentären!

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00