ANNONS

Dom åkte!

/

Ni som har bra minne kommer kanske ihåg att jag var här i Idre med Odd och barnen två månader innan vi skiljdes. Det var tyvärr mycket bråk så jag är glad att kunna komma tillbaka fyra år senare och skapa nya fina minnen. Och det är precis vad vi har gjort, vi började morgonen med våfflor, sedan stannade vi i skidbacken i sex timmar inklusive långlunch. Jag var livrädd för att barnen bara skulle åka ett åk och sedan vägra att vara i backen och vilja gå hem. Jag hade nästan ställt in mig på det så jag var redo med alla övertalningsknep (jag hade på riktigt lagt godis i Pauls ryggsäck, årets mamma…)

… MEN barnen älskade det! Vi släppte av barnen i privat skidskola i två timmar och när Paul och jag kom tillbaka från vuxenbacken så åkte barnen själva. De kunde åka knapplift och ta sig ner för lilla barnbacken. Så himla coolt hur fort det går. Efter det ville barnen åka till klockan fyra så vi hade väldigt kul hela familjen. Nu väntar skidskola för barnen varje dag hela veckan ut, det blir toppen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Lilla familjen uppe på backen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Lunchgänget

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Familjen blev komplett med Paul. Vi alla älskar honom så himla mycket.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi kom tillbaka kom det lokala företaget Lilla Vildt och gav oss kvällens middag. Det blev renskavspasta med parmesan! Ljuvligt gott. Efter det väntade en stor ostbricka (andra kvällen i rad, vi båda älskar ost) så nu är vi minst sagt proppmätta. Ikväll väntar en lugn kväll i lägenheten. Vi ska byta om till pyjamas och se på film hela gänget.

Sally brukar i vanliga fall alltid komma över till oss på natten men första natten här så gjorde hon inte det. Jag frågade henne varför hon stannade i sin säng hela natten och då sa hon att det var för att hon delar våningssäng med Gillis. Jag kanske ska lägga en madrass i Gillis sovrum hemma, hon verkar sova bättre om hon har Gillis bredvid vilket i och för sig inte är så konstigt. Hon är såklart välkommen till oss också men efter att ha haft barnen i sängen i sex års tid är det skönt att få ha en vuxensäng.

Hur som helst, att barnen sover i samma rum plus fjäll-luft verkar vara ett vinnande koncept. Vi hörs imorgon! Kram.

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00