ANNONS

Idre Fjäll

/

Äntligen är vi framme! Resan hit gick dock fort för både jag och barnen sov två timmar i bilen. Kul för Paul som alltid får underhålla sig själv i bilen. När vi kom fram så hämtade vi nycklarna till den lägenheten vi hyr under veckan, sedan gick vi förbi uthyrningstället och hämtade våra skidor. Väl i lägenheten kom företaget Lilla Vildt hit och lämnade mat. De fyller på vår kyl och skafferi under hela veckan, så smidigt i Coronatider. Ikväll lämnade dom vildsvins-revbensspjäll som var himmelskt goda. Det var bara att värma upp de ugnen. Lätt som en plätt. Efter middagen åt vi av ost-brickan som de också hade lämnat. Barnen satt med och åt av hårdosten. Gillis utbrast ”mamma det är så fint här och jag är så lycklig”. Min fina kille.

Imorgon ställer vi klockan på åtta, snoozar till halv nio och siktar på att vara i backen vid tio, halv elva. När jag var liten skulle man stå vid liften när liftarna öppnade. Nu trotsar jag med sovmorgon och långfrukost i vuxen ålder. Barnens skidskola är inte förrän vid ett.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Jag är så tacksam över att takbox.se finns! Det hade inte fungerat med all packning trots att jag har en SUV. Egentligen säljer de mest takboxar men några hyr dom ut också, så bra idé. Hur som helst, nu väntar en dusch och sedan ska Paul och jag titta vidare på Elitstyrkans hemligheter. Vi har sett UK, svenska och nu är vi inne på säsong tre på danska. Vi är helt fast!

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00