ANNONS

Bloody Marys och Djurgårdsvarv

/

Vi har haft en mysig söndag tillsammans. Jag klev upp 06 för att skriva på boken (vaknade av mig själv), jag väckte Paul vid tio och då hade jag gjort en enklare frukost till oss. Sedan gjorde vi oss ordning för att åka iväg och bruncha med Pauls vänner Björn och Lovisa.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag kan inte räkna hur många parfymer jag har, jag har byggt upp en doftgarderob som passar till alla tillfällen – Himla roligt. Denna blev det idag, en väldigt fräsch vårdoft.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Bloody Marys, champagne och tryffelpizza på Restaurang Jaqueline. Så gott.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter brunchen blev det ett Djurgårsvarv på 1,5 timma. Kappa och jeans kommer härifrån. Solglasögon från Gucci. Nu har vi precis packat klart här hemma, barnen kommer imorgon vid nio och då ska vi bila iväg till Idre (efter att de har letat påskägg i trädgården). Jag FaceTime:ade med Sally och Gillis imorse och då höll de på att packa varsin fleece och var alldeles uppspelta och taggade på att resa iväg.

Vi hörs imorgon när vi är framme. Kram.

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00