ANNONS
Integritet på Tailsweep

Felköp…

/

Igår hade vi en ärende dag. Ikea, köpa en ny laddsladd till min bil, byta Pauls däck och så …. Sälja iväg denna enorma sak:

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul köpte denna Grand California precis när vi hade blivit tillsammans. Han pratade mycket om att vi skulle kunna bila runt med denna under sommaren och sova över eftersom man inte kunde resa så mycket. Inombords skrek min själ NEJJJ JAG VÄGRAR. Men det kunde jag ju inte säga när vi dejtade så jag sa snällt ja. Sedan två veckor in i relationen kommer jag på mig själv, sitta där i framsätet och åka runt i Sverige i denna koloss. Dock erkände jag att jag vägrade att sova i den för jag ville inte gå på toa eller duscha där i så då sov vi på hotell istället. Hur som helst så sa jag nu i år till Paul att han lika gärna kan sälja den där bilen för jag kommer ändå inte vilja åka i den mer. Så igår, äntligen, sålde han bilen. Jippie. Jag förstår att många ser charmen med att åka runt såhär men jag gör det verkligen inte. Sorry to say.

Copyright 2021. All rights reserved.

Såhär ser den ut på insidan, bara en säng så inte ens barnen hade kunnat följa med. Vi använde aldrig allt det här förutom att ställa in cyklarna och resväskorna och då kan man lika gärna ha en vanlig bil med cykelräcke. Hur som helst, jag vann och nu blir de att stötta hotellnäringen istället. Mycket bättre. Över till annat, det är påskafton idag! Jag ska strax göra frukost på sängen till Paul och sedan väntar en dag ute i skärgården med hans mamma och sambo. Det ska bli jättemysigt.

53

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00