ANNONS

Min favoritapp

/

I samarbete med Readly

Jag tänkte tipsa er om min favoritapp – Nämligen Readly. Det är en app som innehåller tusentals tidningar, både svenska och internationella. Hos Readly finns även barntidningar vilket Gillis och Sally uppskattar. Gillis kämpar med Kalle Anka (nyss lärt sig att läsa) och jag och Sally kikar i Frost eller bamse. Ni som känner mig vet att jag älskar att lägga mig i soffan med choklad bredvid och läsa en tidning. Att varenda tidning som jag tycker om finns i en app är fantastiskt.

Dessa tidningar brukar jag läsa:

2F5EDA19-6F48-403B-93FA-F8768272A286

Verkligen kul att det finns så mycket variation.

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Jag läser Elle Decoration nu för att få lite inspiration här hemma. Unna dig själv en påskpresent och ladda ner Readly. Det är gratis i hela två månader och efteråt är det ingen bindningstid. Du hittar tjänsten här :- )

I samarbete med Readly

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00