ANNONS

En påminnelse

/

Jag hittade den här tavlan hemma, det var en målbild i mitt ”tidigare liv” – Att få ha ett enormt hus och lugn och ro kring mig. Idag ser jag bilden på ett helt annat sätt, bilden signalerar ensamhet och i mitt fall påminner huset om ett fängelse. Tänk vilken skillnad av uppfattning.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Tavlan får stanna hos mig som en påminnelse över hur bra jag har det idag, att jag har en familj och ett kärleksfullt hem. Jag kommer aldrig sitta sådär ensam igen, utan jag ska alltid välja lycka före framgång. För jag har verkligen fått känna på att dom två sakerna inte har med något med varandra att göra.

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00