ANNONS

Ekstedt

/

Onsdag! Jag började med en skrivförmiddag med Rebecka, min medförfattare. Tiden flög iväg och sedan var det dags för två möten innan jag träffade upp min PT och körde ett pass. Jag märker snabbt hur mycket starkare jag blir på en månad. Jag älskar att känna mig stark, det är mitt mål när jag tränar. Efter det väntade mer bokskrivning själv innan jag skulle möta upp Marisol för en middag på restaurang Ekstedt, det var evigheter sedan vi sågs. Jag hade aldrig varit på Ekstedt innan men gått förbi tusen gånger. Vi fick sitta vid Chefs Table vilket är roligt för då ser man kockarna laga mat. Marisol och jag tog in en avsmakningsmeny på sju rätter och allt var fantastiskt gott.

Rekommenderar restaurangen varmt!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nu har jag kommit hem precis och jag är så mätt. Paul har precis tränat och står och lagar en omelett. Jag ska ta tag i min mail (jag får så många investeringsförfrågningar vilket är superkul) och ta en dusch innan vi kryper ner i sängen och ser på en serie. Det är nog höjdpunkten varje dag (när barnen inte är här) – Att få krypa ner i sängen och titta på något tillsammans och somna till det.

Håller ni inte med?

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00