ANNONS

Barre och middag

/

Jag har haft en jättemysig tisdag.

Såhär såg jag ut:

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Titta på mitt långa (egna) hår, äntligen!

Jag har en stickad tröja från J.Lindeberg, den är egentligen Pauls men den krympte i tvätten (så bra!). Jeans från Massimo Dutti och skor Zara. När jag åkte in till jobbet så väntade ett möte och därefter podden. Vi pratade om att skada folk i sin omgivning med flit och sen motivation. Avsnittet släpps på söndag.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan fick jag feeling för en ny kavaj

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vid fyra var det dags för ett träningspass. Denna gång testade jag och Stina barre. Det en slags mix av balett och pilates, typ. Otroligt roligt och jobbigt i alla fall trots alla små rörelser. Om ni får chansen så testa!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter träningen var det dags för middag…

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nämligen hos Andra Farhad med Alexander Morad och Daniel Paris. Andra hade lagat en otroligt god pasta och så choklad och osttallkrik på det. Mums. Det är inte ofta jag träffar nya människor men nu vågade jag mig ut och gjorde det. Jag var varit så trygg med Sheila, Marisol och Stina. Men livet berikas ju av nya människor, jag glömmer ofta det. Dock är det inte så lätt att släppa in folk med tanke på mitt liv. Men, nu ska jag i alla fall försöka bli bättre på det.

Nu blir det dusch och Elitstyrkans Hemligheter!

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00