ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Hyra takbox

/

Denna måndag börjar med världens tråkigaste blogginlägg för jag glömde att fota min dag. Dagen startade med ett möte med en stor bank angående ett ambassadörskap. Efter det väntade bokskrivning innan det var dags för lunch med en gammal killkompis. Därefter väntade ett träningspass med min tränare Boris och min träningskompis Daniel. Efter det handlade jag frukostgrejer och smet in på Lindex och köpte ett par superfina jeans:

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dom finns här Jag köpte 36 i mina och de är normalstora. När jag kom hem lagade jag mat från Hello Fresh, det blev en currykyckling-gryta med kokosmjölk, supergod.  Imorgon ska jag ordna med takbox, vi åker till Idre nästa vecka över påsklovet med barnen och jag inser att vi kommer aldrig kunna få plats med all packning i bilen trots att jag har en SUV. Jag menar, fyra personer, alla gillar att ha många ombyten plus vinterkläder och Pauls snowboard. Vi andra hyr skidor. Tur att man kan hyra takbox! Efter det väntar ett investeringsmöte, bokskrivning och podd. På eftermiddagen ska jag och Stina testa träningsformen Barre som ska vara en form av pilates/balett.

Jag provade för många år sedan så det ska bli kul att testa igen. På kvällen ska jag bort på middag. Men nu väntar boken igen, det är många timmars skrivande tillsammans med Rebecka men det är SÅ roligt.

Kram.

43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00