ANNONS

Tre skönhetstips!

/

Nu ska ni få tre skönhetstips av mig. Jag har varit besatt av skönhetsprodukter sedan mamma köpte nagellack från Dior när jag var liten. Trots liten plånbok unnande hon sig alltid det och vi satt länge och målade tillsammans på helgerna. Hon i klassiskt rött och jag i ljusblått. Sedan fick jag ju lyxen att starta mitt eget skönhetsmärke. Jag har ju även jobbat med make artister varje dag i fyra års tid så visst snappar man upp knep…

9d91cf73-2923-4c9a-acb5-1057b7f8af3f_1

MAC Fix + 

Denna är alla make up artisters stora hemlighet. Man fuktar ansiktet med sprayen innan man lägger en make up och sedan på make up:n när man är klar. Det gör att sminket sitter BETYDLIGT bättre. Jag har haft långa jobbdagar i mitt liv och sminket har suttit perfekt från 06 på morgonen till ibland 12 på kvällen. Den lilla flaskan kostar 100 kronor och den är värd varenda öre.

0b204804-e3a7-414e-93c1-264ad58c9a7a_3

MAC Kinda Sexy

Det är svårt att hitta en perfekt läppfärg men denna använde alltid mina make up artister på mig, Kind Sexy från MAC. Den ser naturlig ut men ändå perfekt nude/rosa.

0b429d19-9d6a-4f66-a6a0-ec616a00e23b_5

Carolina Herrera – Good Girl

.. Och så min favoritparfym. Den andas kvinnlig power.

Good Girl är en sensuell och stämningsfull doft men en dualitet som representerar den moderna kvinnan. Doften är ultrafeminin, sofistikerad och sensuell men samtidigt mäktig och självständig. De söta och lockande egenskaperna till jasmin ger Good Girl en feminitet. En rik, väldoftande kakao och förförande tonkabönor får fram Good Girl’s mystiska sida, medans mandel och kaffe ger noter av uppväckande energi.

Så fina noter! Jag kan fortsätta i en evighet men det blir mina tips nu. Nu ska jag göra läxor med Gillis, barnen ska bada och sedan ska jag laga middag!

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00