ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Golf utomhus!

/

Jag har haft en bra dag idag.

Jag började med att kliva upp 05.30 för att hinna skriva på min bok innan barnens skulle väckas. Sedan skulle jag träffa min psykiater för att prata om mitt mående efter min ECT-behandling (det har nu gått ett år). Jag är inte deprimerad utan mår väldigt bra samt att mina minnen sakta börjar komma tillbaka. Hurra! Det tog precis som läkaren sa, ett år att bli helt återställd. Nu är min energi också tillbaka. Äntligen. Efter besöket åkte jag ut till Ingarös golfbana och tränade med min tränade Daniel.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Golfkläderna kommer härifrån.

Efter passet så åkte Daniel och jag från golfbanan in till stan för att gemensamt träningspass hos min nya pt Boris. Vi kör mer crossfit-liknande träning, det är SÅ roligt. Jag har aldrig jobbat så mycket med min kondis tidigare men nu är det styrka blandat med kondition och det passar mig faktiskt perfekt.

28149C2F-9ADC-487A-847C-912B09CF973D

När vi var klara så hämtade jag barnen och sedan handlade vi tacos och fredagsmys. För min del blev det Anton bergs marsipan-ägg. Nu har vi precis ätit klart och ska se på en film. Så skönt att ha en barnhelg med start imorgon!

69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00