ANNONS

Badkläder med omsorg

/

Idag besökte jag Birger Jarl Under igen för att kika på baddräkter. Jag behövde uppdatera inför säsongen. Det är så märkligt hur man noggrant provar underkläder men badkläder slänger man bara på sig, provar knappt och hoppas på att det sitter bra. Ändå är det i badkläderna som man visar upp sig i mest. Är det inte konstigt? Att hitta fina badkläder tycker jag är supersvårt. Jag är storbystad vilket gör att jag sällan får rätt stöd. Men hos Birger Jarl Under hittade jag massor!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Denna kommer ifrån Gottex

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Denna är ifrån Seafolly

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Denna fantastiska är ifrån Aubade Paris

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Och från Marie Jo. Älskar lilla kjolen över trosorna. Jag kände mig SÅ  glad när jag gick därifrån. Theodora som driver butiken är så duktig. Hon ser direkt på mig vad jag passar i och allt sitter bekvämt.

Efter shoppingen så åkte jag och hämtade barnen. Sally gick direkt till grannbarnen och stannade där till hon fick komma hem vid sju. Gillis och jag lagade mat och han ville lyssna på Einar. Det är en hiphoppare och jag tycker att det är så jobbigt att han ville lyssna på den typen av musik. Det är en fruktansvärda texter men jag kan liksom inte hindra honom. Eller kan man det? Hur skulle ni agera?

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Medan jag lagade mat så åt Paul en smörgås. När jag såg vad det var på så fick jag en chock. Vem har russin på en polarmacka?! Han har så lustiga ungkarlsfasoner som han tar med in i relationen. Bananomelett blev dock en storsuccé. Har ni testat den? :- )

121

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00