ANNONS

Välja sina strider

/

Idag var en rolig dag, jag poddade på morgonen med Sheila. Vi pratade om att jag har ett bra självförtroende men en dålig självinsikt.  Jag hade faktiskt inte koll på det … Men det är väl det som är dålig självinsikt. Tur att man har ärliga vänner. Efter det så träffade jag Alexander Pärleros och spelade in material till Framgångsakademin. Det är så roligt att vi har jobbat så mycket tillsammans den senaste tiden, vi konstaterade idag att vi är samma skrot och korn. Vi har båda kommit från noll, gjort en massa misstag bolagsmässigt men aldrig gett upp. Istället har vi använt oss av vårt ”jävlar anamma” som eld och byggt upp nya saker istället.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter att vi hade poddat tillsammans. Därefter hade jag ett annat möte innan det var dags för en kaffe med Andra Farhad (börjshajen) och Alexander Morad. Andra och jag träffades för att vi sitter på samma kontorshotell och Alexander och jag träffades för att han modererar mina samtal på Club House. Vi ska äta middag nästa vecka, så kul att hitta fler kompisar.

Jag hade som nyårsmål att bli mer social och lägga mer tid på vänner. Jag tycker att jag lyckas med det. Sheila träffar jag regelbundet, nästa vecka ska jag träna med Stina och äta middag med Marisol. Jag märker att kombinationen av mer träning och mer kompishäng gör mig glad.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vid fyra var det dags att hämta två kids. Sally vägrade jacka och skulle prompt gå till bilen i magtröja. Vissa strider orkar man inte ta.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi kom hem så gjorde jag middag till hela gänget. Det blev kycklingwok med bland annat kokosmjölk i. Det låter inte så svårt kanske men för min del så börjar jag ”avancera i köket” tack vare matkassar vi får hem varje vecka. Det är så roligt! Tänk tre nyårsmål checkade (träning, matlagning och vänner) och då är det ändå bara mars. Nästa mål är att komma ner i handikapp på golf. Och skriva en bästsäljande bok…

Vi hörs imorgon! Kram på er.

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00