ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Handla med barn

/

Idag har jag haft möten på rullande band via teams. Bland annat med mitt bokförlag samt pr-firma som ska sköta lanseringen av boken. Boken Isabella släpps egentligen inte förens i höst men det är alltid mycket att göra innan. Som att ta fram en marknadsplan, ha säljmöten med alla återförsäljare, välja omslag, skriva säljtexter, bestämma mycket kring kommunikation. Listan kan göras lång. Jag är glad över att få jobba med sådana proffs på Bazar förlag (de bytte namn från Strawberry).

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Ögonfransar som lever sitt egna liv. Min gröna stickade tröja är härifrån.

847642F0-C458-4668-842F-7595B81572F7

Jag hann med ett träningspass (crossfit) också innan jag åkte och hämtade barnen. De har varit hos deras pappa i en vecka så vi alla var väldigt glada över att ses. Det blir alltid likadant, alla vill prata samtidigt och liksom komma ikapp allt som har hänt. Sally ska börja simma plus gymnastiken, Gillis har börjat på bandy och älskar det. En till tand är lös.

64E2EACC-365D-4AE1-98D0-08AEA092829F

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi åkte och handlade efter hämtning. Barnen brukar få välja lite själva kring vad de vill ha i veckan. Jag har uppfostrat två snobbiga matälskande personer. Mycket ska väljas från delikatessdisken. Sally ska ha tryffelsalami på smörgåsen till frukost och Gills tycker om fransk bondost som snack. Jag tycker dock bara att det är kul. Middagen slapp vi köpa för vi använder oss av Hello Fresh. Väl hemma lagade vi alla mat tillsammans, himla mysigt. Sedan satt vi och åt pepparkakor och pratade till läggning. En fin kväll ihop utan ett minsta tjafs. Inte alltid det händer (pga en trotsig snart sexåring).

719307_Alianna-Dress_beige_2

Nu ska jag klicka hem världens finaste sommarklänning.

Vi hörs imorgon! Kram.

50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00