ANNONS

Varberg över helgen

/

Efter mitt träningspass (jag fick boxas, så kul) idag så bilade vi ner till Varberg kusthotell:

FC38F8D4-26DB-4818-B1B9-6CA00633ED47

Update från bilen. Paul tycker jag är som finast när jag ser ut såhär, lite smink och så tofs. Själv tycker jag att jag är som finast när jag är fixad av make up artisterna som jag jobbar med. Stort fönat håret och en vacker sminkning. Jag tycker alltid att jag ser så trött ut med lite smink men jag kanske tänker fel trots allt. 

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi kom fram blev det en snabb middag i restaurangen, den skulle snart stänga. Nu har vi checkat in på rummet och jag ska strax duscha och efter det blir det Elitstyrkans hemligheter, vi kikar på den engelska varianten nu. Så bra!

92

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00