ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Nya glasögon!

/

Idag har varit en riktig träningsdag! Så roligt! Eller först kom Rebecka hit och så skrev vi boken hela förmiddagen. Men sedan så åkte jag ut till Täby för att träffa min nya padel coach. Jag vill gärna lära mig grunderna i padel innan jag vågar mig ut och köra med andra.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jesper Rickardsson, han är topp 30 bäst i Sverige. Så coolt! Outfit från Röhnisch. Jag tycker faktiskt att det gick väldigt bra som jag får skryta om mig själv. Jag åkte stolt där ifrån.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter padeln så hade jag två digitala möten inbokade innan det var dags för Becore med Stina. HERREGUD vad svårt var. Mina svagheter är core, balans och rörlighet och här jobbar man precis med de tre. Inte lätt för fem öre men jag får ge det några gånger. Här kände jag mig dock värdelös när jag gick därifrån.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens träningplagg från Aimn. Aimns träningskläder formar kroppen jätteskönt (och jättefint). Framför allt byxorna. Jag förstår helt varför de har blivit en så stor succé. Det var helt enkelt min onsdag. Produktiv och rolig. Men den är inte slut, för ikväll 20.00 sänder jag live med Alexander Pärleros på Club House, som vanligt pratar vi framgångsknep och entreprenörskap.

Nu till något helt annat:

I samarbete med Misterspex.se 

Jag har ju letar glasögon i tusen år och äntligen har jag hittat ett par som jag tycker om…

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Visst är de fina? De är ifrån Misterspex.

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Beställde även ett par solglasögon.

Jag beställde glasögonen över nätet, det var bara att klicka i mina synfel. Om ni använder koden isabella20 får ni 20% rabatt på allt. Testa deras digitala provrum, då laddar du upp en bild på dig själv och sedan kan du prova alla deras glasögon och solglasögon. Det var så jag hittade dessa. För att komma till mina brillor så klickar ni här.

I samarbete med Misterspex.se 

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00