ANNONS

Nya rutiner

/

Mina veckor börjar se likadana ut, nya rutiner. Bokskrivning, något investment-möte, poddinspelning och någon form av träning. Idag var det golf. Fast att ha likadana veckor är väl något som alla har. Jag gillar i alla fall mitt ”nya upplägg” med dessa saker i min vardag. Det här är en annan frihet än när jag drev Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest och vi var totalt 30 anställda, då kunde jag inte stå och golfa två timmar mitt på dagen, eller kila iväg och köra padel på eftermiddagen. Idag lever jag ett helt fritt liv och det är jag tacksam över. Med de nya investeringarna som är på gång har jag varit tydlig med grundarna att jag inte kommer vara så operativ mer än att sitta i styrelsen och använda mina kanaler för spridning. Frihet och träning ligger till grund i ”mitt nya liv”. Det kommer att göra mig gott.

Paul och jag försöker dessutom komma bort på de barnfria helgerna, på torsdag åker vi till Varberg kusthotell.

Det ska bli jättemysigt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Tröja J.Lindeberg och byxor Röhnisch. Snart kan vi nog börja vara utomhus, det längtar jag efter. Hur som helst, nu ska jag byta om och gå iväg på en middag med Paul. Vi hörs imorgon!

49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00