ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Dagens looks

/

Idag har jag sprungit runt på möten, skrivit på boken, lunchat med en tidigare anställd (så kul att träffa mitt gamla team), tränat ett hårt pass mitt på dagen och hunnit hem och gjort ordning mig för en arbetsmiddag. Lång dag men kul. Såhär såg jag ut under dagen:

563A616A-8F9E-454F-910D-24A33EECDBB4

Copyright 2021. All rights reserved.

Tröja här och jeans från Massimo Dutti (älskar deras jeans). Jag är SÅ ovan över att ha tofs men jag börjar trivas i det mer och mer.

6AA1908A-24DE-42B2-A1FD-E820C0C23F56

Copyright 2021. All rights reserved.

På kvällen bytte jag om till en ny tröja och ett par klackar. Tröja från Filippa K. Vad klackar gör skillnad för en outfit. Middagen gick väldigt bra, om allt går som det ska väntar en stor sak för mig men det kommer att dröja. Nu ska jag ta en dusch och lägga mig och läsa, jag läser denna bok nu. Stor kram på er, hörs imorgon!

.. Ps. Såg att toppen i beige var slut (fanns bara i svart), hittade dock en liknande här:

vit-ribbad-topp-med-pike-krage

… Natti! :- )

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00