ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Livet går i cirklar

/

Det blev en mysig tacosmiddag igår. Sedan somnade vi alla förutom Paul i soffan redan vid nio. Supertrötta. Vi sov ut till nio, barnen hade gått ner redan innan oss. Skönt att de inte väcker oss på helgerna. Vi åt långfrukost och sedan var det dags att lämna Sally på kalas. Men vet ni vad det knäppa var? Kalaset var i Odds och min gamla villa! Vad är oddsen. Det kändes så konstigt att komma dit, stå vid uppfarten, se leksakshuset på tomten, stå i hallen som vi byggde om. Det är fina minnen därifrån men det är också minnen av en skilsmässa och en stalker som aldrig gav sig.  Hur som helst, livet går i cirklar verkligen.

Nu stod jag där med min Paul.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Busparet

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har redan börjat påskpynta här hemma. Lite tidigt men jag tycker om att kunna njuta länge av högtider. Det känns så vuxen att ha löpare tycker jag, men hemmet blir så ombonat.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När Sally var på kalas var jag förbi Lidingö Centrum en sväng. Vi åt lunch och jag testa kläder. Hittade denna fina blus och jeans här. Nu ska jag göra ordning mig inför kvällens middag. Vi fyra tycker om att gå ut och äta på lördagarna. Ikväll blir det italienskt ställe, vår favoritmat. Sedan ska vi hinna med hem till Mello. Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt men barnen ville gärna titta.

Trevlig lördag på er!

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00