ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Omslagsplåtning

/

Idag hade jag en viktig dag, jag plåtade nämligen omslag till min bok ISABELLA. Den kommer inte ut förrän i höst men allt (text och foto) måste vara klart senast i april. Plåtningen gick väldigt bra, det precis som jag hade tänkt mig. Utöver det så tog jag och med medförfattare Rebecka också pressbilder.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

T-shirt här och byxor här.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sara kom förbi också, hon är marknadschef på Bazar (mitt förlag) och vi har jobbat tillsammans sedan jag var 19 år gammal.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Duktiga fotografen Stella

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Pressbilder

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Älskar min klocka som jag fick av Paul i 30 årspresent, en Jaeger. Nu ska jag snart hämta barnen och sedan ska vi handla tacos till fredagsmyset, samt handla presenter till Sallys kompisar som har ett tennis-kalas imorgon. Hon är superpeppad. Vi hörs imorgon!

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00