ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Aktiv dag (fysiskt)

/

Jag har haft en aktiv dag idag, men inte med jobb utan med träning. Först skrev jag dock på boken hela förmiddagen med Rebecka, vi kom väldigt långt. Efter det väntade golf, Daniel och jag spelade på Ruff Stockholm. Den anläggningen ligger i frihamnen, väldigt nära.

Såhär ser det ut när man spelar inomhus. Golfplagg från Röhnisch. Golf är något som jag tycker är väldigt roligt, och på onsdag nästa vecka har jag bokat en timma PT med padel. Full fart. Drömmen är att hinna med golf, padel och något gympass i veckan. Jag tänker att jag bokar in träning varannan dag och så får jobbet planeras runt det. Inte tvärt om.

Daniel (min golftränare) och jag har tränat ihop de senaste gångerna. Kul att ha en gymkompis. Boris är min nya PT, han är superduktig. Hur som helst, en väldigt rolig dag. Imorgon är träningsfri men innehåller frisörbesök och tre investerarmöten. Fantastiskt kul med varierande dagar. Nu väntar strax Club House-samtal tillsammans med Alexander Pärleros, vi svarar på frågor om entreprenörskap.

Kram!

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00