ANNONS

Sista dagen

/

I Västervik fick vi chansen att testa …

8F45D20D-4FA1-4737-B9AB-BD59596428B2

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

… Padel! Det känns som att vi är sist i Sverige med att testa den sporten. Men nu var det dags.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Det var SÅ kul. Jag förstår hela hysteri kring sporten för det är så lätt att komma igång, jag träffade majoriteten av bollarna redan första lektionen. Vi hade en jätteduktig PT som lärde Paul och mig grunderna. Jag vill verkligen fortsätta med PT i padel nu är jag är tillbaka till Stockholm. Golf och padel känns som en bra kombo. Tänk att jag har lite bollsinne trots allt, det trodde jag aldrig!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

På lördagskvällen i Västervik gick vi till restaurang Guldkant och åt pizza till middag, otroligt gott. Tack för det tipset! När vi kom till hotellet igen så såg vi på Elitstyrkans hemligheter, så bra program!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Påväg till frukosten imorse kom personalen fram med ett brev som en läsare hade lämnat in. Jag uppskattar verkligen allt fint ni skriver.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Efter frukosten blev det en sista träning med PT Kristijan innan vi packade ihop våra väskor och åkte mot Stockholm. Vi stannade dock vid E22 på Almviks café och åt lunch. En riktig pärla. Denna helg i Västervik var verkligen fantastisk, hotell Slottsholmen var grymt bra, staden var väldigt vacker, otroligt god mat på de ställena som vi åt och kul med all träning tillsammans. Paul och jag sa det i bilen upp, att det är väldigt roligt att träna ihop – Det ska vi fortsätta med!

Nu är vi hemma (klockan är 19.00) och jag ska ta en dusch och sätta mig och skriva ikväll innan vi ska se Tunna blå linjen.

Kram!

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00