ANNONS

Mot Västervik

/

Här kommer en skörd av bilder från det senaste dygnet. Många ombyten men jag har gjort olika saker. Plåtning, möten, fika och bilat ner till Västervik. Det är SÅ skönt att få lämna Stockholm varannan helg, dessutom kan vi passa på att stötta restaurang och hotell-branchen. Vi valde Västervik för att jag har hört att det ska vara väldigt vackert samt att vi ville testa hotell Slottsholmen. Vi kom ner vid sex och då gick vi direkt till restaurangen och åt en fantastisk god middag. Jag ser fram emot att få vakna upp imorgon och se utsikten!

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Babyhåret fladdrar på den näst sista bilden. Jag har SÅ mycket nytt hår som är på väg ut, himla kul. Nu ska vi krypa ner i sängen, vi hörs!

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00