ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Back on track

/

Jag har haft en rolig dag idag, hela förmiddagen gick åt att plåta en kampanj till OPI som jag är ambassadör för. Efter det hade jag ett möte med ett bolag som jag eventuellt kommer att investera i – Otroligt kul! Jag vill bygga upp min bolagsportfölj igen, nu har jag ”bara” Natural Cycles och Flattered som jag är delägare i och jag ser helst att det blir några till. Det är spännande att få investera i både noterade och onoterade bolag. Jag har gått in på börsen igen sedan november förra året, jag går in lite varje månad. Jag var ju tvungen att sälja av allt mitt innehav tidigare när min ekonomi kraschade och länge låg jag utanför börsen efter att jag hade sålde Löwengrip förra året, men nu håller jag på att gå in på börsen och sakta bygga upp allt igen. Jag visste inte om börsen skulle fortsätta uppåt eller gå ner helt. Men nu är jag av den tro att börsen fortsätter uppåt. Och skulle det inte bli så, så kommer jag sitta kvar oavsett. Jag har valt att investera pengar jag inte behöver de närmsta åren och det är viktigt att tänka så. Inte investera kapital kortsiktigt.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Behind the scenes för OPI.

Jeansen är ifrån Twist & Tango.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan är det dags för ett eget nytt bolag tillsammans med Charlotte som ni säkert känner igen. Idag plåtade vi pressbilder. Det är verkligen så roligt att få köra igång karriären igen – Jag har längtat! Efter mötena så blev det en middag tillsammans med Pingis, David och Paul på villa Godthem ute på Djurgården.

Mysig kväll!

Kram

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00